یك اقتصاددان: خروج یونان فروپاشی حوزه یورو را رقم خواهد زد
نوشته شده توسط : arabsxs

' تییری كوویل '، صاحب نظر در مسایل اقتصادی اروپا و فرانسه امروز سه شنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا در پاریس افزود: مسلما با خروج یونان از حوزه یورو این مساله در اندك زمانی به دیگر كشورهای حوزه یورو كه كم و بیش نیز درگیر بحران مالی هستند شیوع پیدا خواهد كرد و در كوتاه مدت ادامه حیات اقتصادی حوزه یورو به مخاطره خواهد افتاد.

كوویل خروج یونان از حوزه یورو را برابر فروپاشی حوزه یورو یادكرد و افزود: پس بنابراین، اعضا حوزه یورو برای امكان حیات اقتصادی و سیاسی خود مجبور به حفظ یونان در چارچوب خود بوده و ملزم به یافتن راه حل مناسبی برای بحران جاری مالی - اقتصادی در این كشور هستند.

این اقتصاددان فرانسوی از اعطای وام های پی در پی به یونان از جمله راهكارهای لازم یادكرد و خاطرنشان ساخت: ضروری است كه در كنار این تدبیر زمینه و راهكار مناسبی نیز برای امكان رشد اقتصادی این كشور در نظر گرفته شود.

كوویل با اشاره به اجرای طرح های ریاضتی سخت در یونان و برخی دیگر از كشورهای حوزه یورو نیز اظهارداشت: با اجرای صرف این سیاست ، اوضاع اقتصادی كشورها به مراتب بدتر شده و ضروری است كه كشورها در زمینه ضرورت دستیابی به رشد اقتصادی مناسب در اسرع وقت به تفاهم دست یابند.

كوویل همچنین اتكا صرف كشورها به طرح های ریاضتی را نوعی خودكشی اقتصادی برای كشورهای اروپایی دانست و افزود: اجرای طرح های ریاضتی ضرورت رشد اقتصادی همزمان از سوی كشورهای اتحادیه اروپایی را می طلبد.

وی اجرای طرح های ریاضتی را مساوی با كاهش رشد اقتصادی كشورها ذكركرد و اظهارداشت: كاهش رشد اقتصادی در عمل زمینه ساز كاهش درآمد دولت ها شده و خود این امر نیز افزایش كسریها و بدهی های دولت ها را به همراه داشته و آنها را در چرخه معیوبی قرار می دهد كه پیامدهای اقتصادی آن برای كشورها به مراتب ناگوارتر است.

وی ضمن رد وابستگی كشورها به طرح های ریاضتی سخت در بلند مدت گفت: عملا تجربه نشان داده است كشورهایی كه به اجرای طرح های ریاضتی صرف اتكا داشته اند از جمله یونان شكست خورده اند.

این صاحب نظر در مسایل اقتصادی اروپا ، بحران مالی جاری در یونان را مربوط به سالیان قبل دانست و افزود: این كشور در حالی در سال 2002 میلادی به عضویت حوزه یورو درآمد كه از بحران مالی پنهان و ضعف های بنیه ای اقتصادی رنج می برده است.

كوویل با بیان اینكه اصولا یونان نمی بایست نظر به حجم مشكلات مالی خود به عضویت حوزه یورو پذیرفته می شد، خاطرنشان ساخت: بحران اقتصادی یونان كه در پی بحران سال 2008 میلادی خود را هرچه بیشتر نشان داد، در نوع خود كاملا منحصر به فرد بوده و از عمق و غنا بیشتری نسبت به بحران جاری دیگر كشورها برخوردار است.

این اقتصاددان اروپایی حل بحران یونان را در طول زمان میسر دانست و افزود: هم اینك بیشترین خطری كه حوزه یورو را تهدید می كند از سوی اقتصاد بحران زده اسپانیا است كه می بایستی سران كشورهای عضو در فرصت مناسبی برای بحران این كشور راه حل مناسبی را دست و پاكنند.

وی انجام برخی اصلاحات از سوی دولت های اروپایی برای فایق آمدن به بحران جاری در حوزه یورو را ضروری دانست و افزود: انجام اصلاحات و تامین هزینه های ناشی از آن نیز ضرورت رشد اقتصادی از سوی كشورها را ایجاب می كند.

كوویل در ادامه گفت وگوی خود مشكلات مربوط به اخذ وام از سوی كشورها برای سر و سامان دادن اقتصادی خود پرداخت و خاطرنشان كرد: در شرایط بحران مالی كشورها ، اجرای طرح ها و بویژه دستیابی به وامهای كلان ، با بهره پایین و بویژه با مدت زمان بازپرداخت طولانی نیز به آسانی میسر نبوده و خود این امر نیز تابع مقررات و ضوابط دست و پاگیر بین المللی است.

وی نبود سیستم دولت اروپایی ناظر بر روند امور مالی كشورها و ضرورت اجرای مكانیسم اروپایی مورد نظر و عدم التزام شهروندان برخی كشورها از جمله یونان نسبت به پرداخت مالیاتهای خود از جمله دلایل بروز بحران جاری در این كشور یاد كرد.

اروپام **1495**2047**





:: برچسب‌ها: بچه ها , نیکون , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: